| Moj izbor ^.^ | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Aldina Drexell Zamjenik ravnatelja i profesor
Broj postova : 2952
| Naslov: Moj izbor ^.^ pet vel 18 2011, 19:43 | |
| Ljubi me jos jednom da osjetim da zapamtim sta gubim kad odes ti. I trudim se da budem jaka da me pamtis takvu ali cim se vrata zatvore ja vristacu. Zagrli me stegni jako kao prije da utonem u tvoje tople dlanove. Zagrli me necu suzu pustiti kad ostavis me prestacu i disati. | |
|
| |
| Naslov: Re: Moj izbor ^.^ pet vel 18 2011, 19:44 | |
| So little time Try to understand that I'm Trying to make a move just to stay in the game I try to stay awake and remember my name But everybody's changing And I don't feel the same . You're gone from here And soon you will disappear Fading into beautiful light Cause everybody's changing And I don't feel right . | |
|
| |
| Naslov: Re: Moj izbor ^.^ pet vel 18 2011, 19:44 | |
| I opet taj osjecaj samoce kad nece nikog mene krene i hoce i opet mrakom svoje pjesme bojim pijan od zelje za usnama tvojim sav sam ti od ludila, nekako s proljeca. Nekako s proljeca sjeti mene nepravda na pobjede, poraze i sve lazne obzire. A hocu da te vodim ja tragom sunca, jugom maslina to je dodir tvojih bedara moja dusa, bas te voli, najdraza. | |
|
| |
| Naslov: Re: Moj izbor ^.^ pet vel 18 2011, 19:45 | |
| "Iskustvo oduvijek pokazuje da svaki čovjek koji ima vlast u rukama ima predispozicije da je zloupotrijebi. On će ići tako daleko, dok ne naiđe na ograničenja." | |
|
| |
| Ne vjeruj noćas mojim usnama Sve će biti lijepo ko u pričama Ja sam ti zadnja pjesma s radija Poslije mene ide samo odjava
Ljubi me noćas najbolje što znaš Vratiću ti stoput koliko mi daš Ljubi me noćas da zaboravim I da na njega ne mislim | |
|
| |
| Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj sunce moje, i jos jedan na usta tvoja, lepo spavaj, ljubavi moja i na kraju na vrat tvoj, laku noc andjele moj!
Kad se spusti noc i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrcini poljubac ti saljem svoj. Nek poljubac tamo stigne gdje ne mogu ja. Tiho nek ti sapne: Mislim na tebe ja! | |
|
| |
| Naslov: Re: Moj izbor ^.^ pet vel 18 2011, 19:46 | |
| nek zvjezde sanjaju tebe i nek te mjesec poljubi umjesto mene. Sanjaj o lijepoj zvjezdanoj noci, a ja cu sanjat tvoje medene oci. LAKU NOC LJUBAVI
Ljepe snove ja ti zelim i sanjaj sta ti srce tvoje najvise zeli. Jer ja ti snove izabrati ne mogu, ali ti zato iz srca POLjUBAC poslati mogu *CMOK*
Mjesec ce ti svjetlo dati i tad ces tiho zaspati. Sanjat ces jedan san: da ti svane ljepsi dan. I kad ti sunce toplinu da, sjeti se da na tebe mislim ja! laku noc! | |
|
| |
| Naslov: Re: Moj izbor ^.^ pet vel 18 2011, 19:46 | |
| Ne zanima me kako zaradjujes za zivot. Zelim znati za cime ceznes i usudjujes li se sanjati o ispunjenju zelje svog srca. Ne zanima me koliko ti je godina. Zelim znati jesi li spreman napraviti budalu od sebe zbog ljubavi, zbog snova, zbog pustolovine koj ase zove Zivot. Ne zanima me koji planeti su u opreci s tvojim Mjesecom. Zelim znati jesi li dotakao srediste svoje tuge, jesu li te zivotne izdaje otvorile ili si se skvrcio, zatvorio od straha od nove boli? Zelim znati mozes li sjediti s boli, mojom ili svojom vlastitom..
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moj izbor ^.^ | |
| |
|
| |
| Moj izbor ^.^ | |
|