Harry Potter-Škola magije Durmstrang

Škola počinje 20 ožujka(marta).Prijave za školovanje su u toku.
 
Početna stranicaPortalFAQRegistracijaPartneriLoginBlog foruma
Škola počinje 20 ožujka(marta).Prijave za školovanje su u toku.
Školski bodovi...

G..0
R...0
H...0
S...0

Poll
ocijenite forum
1
13%
 13% [ 17 ]
2
1%
 1% [ 1 ]
3
1%
 1% [ 1 ]
4
1%
 1% [ 1 ]
5
3%
 3% [ 4 ]
6
0%
 0% [ 0 ]
7
3%
 3% [ 4 ]
8
5%
 5% [ 6 ]
9
6%
 6% [ 7 ]
10
68%
 68% [ 86 ]
Ukupno glasova : 127
Postani naš prijatelj na Facebook i Twitter profilu i pozovi sve svoje prijatelje...Harry Potter-Škola magije Durmstrang
Harry Potter-Škola magije Durmstrang - Registracija

Sudjelovanjem i registriranjem na Harry Potter Forum prihvatili ste periodično primanje novosti na Vašu e-mail adresu. Primanje će biti prosječno jednom mjesečno ovisno o novostima na forumu i Vašoj aktivnosti. Također, prihvaćate primanje reklamnih poruka foruma.

Poštujte
sve članove foruma i ne vrijeđajte ih na osobnoj razini. Ponašajte se onako kako biste se ponašali uživo u razgovoru sa slabo poznatom osobom starijom od vas. Svaka diskriminacija i vrijeđanje na temelju rase, vjere ili nacionalnosti strogo je zabranjena i kao takva će biti strogo sankcionirana. Trudite se ne diskriminirati nekoga zbog godina, iskustva ili stavova. Svi smo različiti i to je bogatstvo ovog foruma. Ako smatrate da su nečiji stavovi ili mišljenja glupi, ne morate mu nužno to reći. Možda ste u krivu.

(Ne)pismenost pojedinih
članova foruma je njihova stvar. Nije uobičajeno upozoravati nekoga i ispravljati nečije greške u tipkanju, gramatici ili pravopisu. Ako pišete VELIKIM SLOVIMA smatrat će se da VIČETE. Probajte što manje šareniti poruke.

Objavljivanje
e-mail adresa, osobnih podataka (poput brojeva telefona ili imena, adresa i sl.) članova foruma, ukoliko su vam poznati ili ako o njima samo nagađate, najstrože je zabranjeno i kao takvo će se sankcionirati. I vi ste član foruma i to vrijedi i za vaše osobne podatke. Objavljivanje sadržaja privatnih poruka je također zabranjeno bez dozvole osobe koja je tu privatnu poruku napisala.

Prepucavanja
i rasprave koja se tiču samo vas i određene osobe (ili određenih osoba) je vrlo preporučljivo obavljati preko privatnih poruka. Neki na forum dolaze kako bi razmjenjivali mišljenja i raspravljali, neki kako bi se razonodili, neki kako bi provocirali druge i zabavljali sebe. Na vama je da li ćete nečije pisanje shvatiti ozbiljno ili ne.

Pravila
Foruma nisu za sve u potpunosti jednaka. Korisnik sa većim ugledom i većim statusom ima naklonjenost administratora/moderatora i progledati će mu se kroz prste u nekim situacijama. Odluke kome će se što progledati kroz prste donose samo administratori foruma koji nisu dužni primi niti jedan Vaš prijedlog ni kritiku.

Spam je kažnjiv.
Ponavljanje istih replika, otvaranje istih ili vrlo sličnih topica na istim ili različitim podforumima u vrlo kratkom vremenskom razdoblju smatra se spamom. Postanje odgovora za odgovorom istog korisnika bez potrebnog razloga je također kažnjivo, uvijek postoji tipka uredi, pa ako se nešto zaboravilo napisati uvijek se može nadodati.

Reklamiranje
nije dozvoljeno. Svaki post koji se smatra reklamom, bit će obrisan. Reklamiranje putem osobnih poruka (PM-ova) također nije dozvoljeno. Moderatori i administratori zadržavaju pravo da i neke druge postove ocijene reklamama ili da ocijene da se netko prečesto reklamira.

Svaki korisnik ima pravo na korištenje samo jednim korisničkim računom (account, login).

Spam:
Spam je svaki neželjeni post i tema. Spam je i svako "nabijanje postova" Ne pišite bez razloga samo da skupite broj postova. Reklamiranje stranica. Razmjena korisnika i postovi redoslijeda korisnik1 korisnik2 korisnik1 korisnik2... (abababab...) I ostalo slično navedenim primjerima

Kazne
i upozorenja daju administratori i moderatori. Kazne će se dodoljivati ovisno o prekršaju. Svatko se ima pravo žaliti na kaznu ali i dalje konačnu riječ ima Administrator. Nakon administratorove potvrde kazne zabranjeno je bilo kakvo daljnje raspravljanje o kazni i razlozima kazne.

Registracijom
na forum potvrđujete da ste pročitali i shvatili pravila, te da ćete se istih pridržavati. Također potvrđujete da ćete prihvatiti svako upozorenje i kaznu te pokušati izbjegavati da do toga dođe.

Registracija!
Unosite ispravan mail pri registraciji zbog aktivacije računa i mogućih potreba za kontaktiranje putem maila. U slučaju neispravnih mail adresa administraori kao i suradnici HP foruma i zadržavaju pravo za brisanje računa.Free forum | © phpBB | Free forum support | Kontaktiraj | Report an abuse | Sosblog